sirowa

Pēc viena vai vairāku zobu zaudēšanas dažas ikdienas darbības var kļūt par lielu izaicinājumu, un tas var būtiski ietekmēt cilvēka izskatu un pašapziņas līmeni. Labā ziņa ir tā, ka daudzi atjauno savu pārliecības līmeni un uzlabo spēju ēst, runāt un rūpēties par savu smaidu katru dienu, izmantojot implantu zobārstniecību.

Ievietot zobu implantu viena trūkstoša zoba vietā var būt vienkārša izvēle. Bet ko darīt, ja Jums trūkst visi zobi? Katra zoba aizstāšana ar zobu implantu var šķist pārlieku sarežģīta un biedējoša. Taču uz implantiem balstītas zobu protēzes ir īstais risinājums. Protēzi var piestiprināt pie četriem vai vairākiem zobu implantiem un tā neizkustēsies no vietas. Tā kā tā ir plānāka, aizsedzot mazāku mutes dobuma daļu, zobu protēze uz implantu pamata ļaus Jums labāk izjust ēdiena garšu, vienlaikus neradot stresu, ka tā var izkustēties no vietas.

Ikdienas priekšrocības, izvēloties zobu implantus

Zobu implanti ļauj katru dienu ēst pārtiku kādu vien vēlaties, smaidīt ar pārliecību, iegūt lielāku pašapziņu un viegli kopt zobus. Daudzi pacienti, kas ievieto zobu implantus, ikdienā novēro arī uzlabojumus runas spējā, jo īpaši, ja tiek aizstāti vairāki zobi.

1. Ēdiet tā, kā vēlaties katru dienu

Daudzi pacienti pēc implantu ievietošanas redz uzlabojumus attiecībā uz spēju ēst katru dienu to, ko vēlaties. Fakts ir tāds, ka trūkstošie zobi liek košļāt ēdienu, un daudziem var kļūt ārkārtīgi grūti ēst dažus no saviem iecienītākajiem ēdieniem un našķiem, piemēram, riektus. Alternatīvie aizvietošanas risinājumi, piemēram, izņemamās protēzes, nepiedāvā tādu pašu izturību kā uz implantiem balstītas protēzes.

2. Uzlabota spēja runāt

Vairāku zobu zudums var ietekmēt arī cilvēka spēju runāt tā, kā viņš vēlas. Daudzi izvēlas aizstāt trūkstošos zobus ar implantiem, jo tas ir ilgtermiņa risinājums. Tas palīdz profesionālā vidē, ikdienas sarunās un daudzās citās situācijās runāt droši un bez stresa, nebaidoties, ka kāds varētu sadzirdēt šļupstēšanu vai pamanīt iztrūkstošu zobu vai vairākus.

3. Pievilcīgāks izskats

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc cilvēki izvēlas zobu protēzes, ir kosmētisko problēmu risināšana, ko var radīt trūkstošie zobi un pieejamāka cena. Taču izvēloties implantus, pacienti var lepoties ar pilnvērtīgu smaidu, kas izskatās pilnīgi dabiski. Bieži vien tas palīdz profesionālajā karjerā, kā arī, protams, ikdienā, jo zobu implantus tīra tieši tāpat kā Jūsu dabīgos zobus. Zobu protēzes gan prasa lielāku uzmanību, jo tās var būt nepieciešams izņemt un lietot zobu protēžu fiksēšanas krēmu. Pareizi kopjot, zobu implanti var kalpot vairāk nekā divdesmit gadus.

4. Mutes dobuma veselība saglabājās

Zobu implants var palīdzēt saglabāt Jūsu žokļa līnijas blīvumu un formu. Tas arī aizpilda spraugu, ko atstāj trūkstošais zobs, tādējādi baktērijas nevarēs piekļūt smaganām vai kauliem.

Kā kopt zobu implantus?

Šeit ir daži ieteicamie produkti, kurus varat iegādāties, lai zobu implanti ilgu laiku būtu tīri un veselīgi:

  • Elektriskā zobu birste – tā ir efektīvāka aplikuma un baktēriju noņemšanā nekā manuālā zobu birste. Pārliecinieties, ka zobu zobu implanta kronis tiek tīrīts zem un ap to.
  • Zobu diegs – tīrīšanai starp implantiem.
  • Zobu birste (manuāla) – tīrīšanai starp zobiem, lai piekļūtu vietām, kuras ir grūtāk aizsniedzamas.

Neatbilstoša kopšana var izraisīt aplikuma uzkrāšanos ap zobu implantiem, kas var izraisīt apkārtējo smaganu un kaula slimību, kas var novest pie implantu zaudēšanas. Pārliecinieties, ka tas nenotiks, veicot atbilstošu kopšanu, lai nodrošinātu, ka zobu implanti kalpos visu mūžu.

Vai esat gatavs uzsākt zobu implantēšanas procesu?

Lai uzlabotu savu smaidu, Jūs varat sākt ar konsultācijas pieteikšanu SIROWA klīnikā. Mēs lepojamies ar to, ka varam palīdzēt cilvēkiem ar trūkstošiem zobiem, palīdzot pieņemt pamatotus lēmumus par piemērotākajām iespējām un atbildot uz visiem jautājumiem, kas viņiem rodas šajā procesā.

Darba dienās no 8:00 – 18:00 zvaniet uz numuru +371 670 982 60 vai +371 670 982 69 un pierakstieties vizītei!

× Spied šeit, lai uzsāktu saraksti Available from 08:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday