SIROWA

Izpētot internetā dažādus veidus, kā aizstāt trūkstošos zobus, Jūs droši vien uzzinājāt, ka zobu implanti ir visatbilstošākais risinājums. Tie izskatās un strādā tāpat kā Jūsu dabīgie zobi. Tomēr Jūs arī noteikti uzzinājāt, ka zobu implanti ir dārgāki nekā zobu protēzes un zobu tilti. Lai gan zobu implantu izmaksas ir augstas, šis risinājums ilgtermiņā patiesībā ietaupa Jūsu naudu.

Faktori, kas ietekmē zobu implantu izmaksas

Tā kā katrs smaids ir unikāls, šīs ārstēšanas cena var ievērojami atšķirties atkarībā no pacienta. Daži no galvenajiem faktoriem, kas ietekmē zobu implantu izmaksas, ir šādi:

  • Trūkstošo zobu skaits – Tā kā zobu implanti replicē sakņu struktūru, tie var atjaunot pilnvērtīgu smaidu neatkarīgi no tā, cik zobu Jums trūkst. Protams, jo vairāk zobu nepieciešams aizstāt, jo lielākas būs ārstēšanas izmaksas.
  • Sagatavošanās procedūras – Lai nodrošinātu, ka Jūsu žoklis ir gatavs implantu ievietošanai, Jums var būt nepieciešams veikt kaula pārstādīšanu, periodonta terapiju vai citas sagatavošanās procedūras, kas palielina kopējās izmaksas.
  • Apdrošināšana – Jūsu apdrošināšana var neapmaksāt pašus implantus, taču tā var segt citas ārstēšanas izmaksas, piemēram, konsultāciju.

Kā zobu implanti ietaupa Jūsu naudu?

Lai cik biedējoša varētu šķist zobu implantu cena, esiet droši, ka tie ir katra eiro vērti! Ilgtermiņā zobu implanti var ietaupīt Jūsu naudu, jo:

  • Tradicionālās zaudētu zobu ārstēšanas metodes sākotnēji šķiet pieejamākas, taču tās nesola tik lielu kalpošanas laiku kā zobu implanti, tāpēc Jums var nākties mainīt, piemēram, zobu protēzes jau pēc pieciem vai desmit gadiem. Jums periodiski būs jāmaksā par rezerves protēzēm, kas laika gaitā var sadārdzināties. Savukārt zobu implanti ar pareizu aprūpi var kalpot vairāk nekā 30 gadus.
  • Neprasa papildu kopšanas līdzekļus, piemēram, zobu tiltu un zobu protēžu gadījumā ir nepieciešams regulāri iegādāties specializētus tīrīšanas līdzekļus. Zobu protēzēm ir nepieciešami arī adhezīvi (saites, kas savieno), lai tās paliktu savā vietā. Laika gaitā Jūs iztērēsiet lielu naudas summu šiem produktiem. Tas neattiecas uz zobu implantiem, jo tos varat tīrīt un diegot tāpat kā dabīgos zobus.
  • Tā kā zobu implantus ir viegli kopt un pacients to ievēro, tie, protams, uzlabo mutes veselību. Tas samazina smaganu slimību un citu zobu problēmu risku, kuru ārstēšanai var būt nepieciešami lieli izdevumi.

Dažas alternatīvās zobu implantiem

1. Zobu tilti

Zobu tiltu ieteicams izmantot, ja pacientam trūkst viens vai vairāki zobi. To atbalsta zobu kroņi abās trūkstošā zoba pusēs. Zobu tilti izskatās dabiski, un tos var viegli tīrīt un kopt. Turklāt zobu kronīši uz blakus esošajiem zobiem novērsīs to bojājumus un izkustēšanos no vietas. Tomēr, lai atbalstītu zobu tiltu, Jums ir jābūt stipriem un veseliem blakus esošajiem zobiem.

2. Zobu protēzes

Jūs varat izvēlēties starp pilnām un daļējām protēzēm atkarībā no zobu skaita, kas jāatjauno.

  • Daļējas protēzes: Ideāli piemērotas tiem, kuri vēlas aizstāt vienu vai vairākus trūkstošos zobus augšžoklī vai apakšžoklī. Tās ir izgatavotas no smaganu krāsas bāzēm, kas satur aizstājējzobus un tiek piestiprinātas pie Jūsu zobiem. Dažreiz, lai nodrošinātu, ka protēzes labi pieguļ, Jums var būt nepieciešams uzlikt balsta zobu kronīti.
  • Pilnas zobu protēzes: Ieteicama, ja esat zaudējis visus zobus vai ja esošie zobi ir jāizņem kariesa, infekcijas, sāpju vai citu zobu problēmu dēļ.
  • Zobu protēzes uz implantu pamata: Papildus iepriekš minētajām zobu protēzēm varat izvēlēties arī uz implantiem balstītu protēzi. Tā ir ideāli piemērota pacientiem, kuri vēlas uzlabot sakodiena funkciju un protēzes stabilitāti. Šīs protēzes ir ļoti funkcionālas, un tās tiek piestiprinātas un balstītas uz implantiem. Tomēr tām ir nepieciešams veselīgs un pietiekams žokļa kauls, ko noskaidrosiet vizītē pie zobārsta.

Ieguldiet savā smaidā jau šodien!

Sazinieties ar SIROWA Klīnika jau šodien, lai sāktu vērtīgo skaista smaida atjaunošanas ceļu. Nebaidieties vizītes laikā jautāt visus sev interesējošos jautājumus, jo zobārsts labprāt uz tiem atbildēs, lai mazinātu Jūsu stresu un šaubas.

Pieteikties vizītei online šeit – https://www.sirowaclinic.com/registracija/.

× Spied šeit, lai uzsāktu saraksti Available from 08:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday