sirowa

Vai Jūs kādreiz skatāties uz žurnālu vai Instagram fotogrāfijām un brīnāties, kā visiem šiem cilvēkiem ir tik perfekti zobi? Kā viņu smaidi ir tik pērļbalti un ideāli izlīdzināti? Vai tiešām visi šie cilvēki ir ģenētiski apdāvināti, vai arī ir kāds cits šo perfekto smaidu noslēpums?

 

Venīri ir kosmētiska zobārstniecības procedūra, kas uzlabo zobu izskatu un arī to funkciju. Ar pieredzējuša un prasmīga zobārsta palīdzību ir iespējams uzlabot savas dzīves kvalitāti un iegūt lielāku pašapziņu, uzlabojot savu zobu izskatu. Apskatīsim lietas, kas Jums jāzina pirms izvēlaties zobu venīrus.

 

1. Zobu venīri nav piemēroti visiem

Pirms procedūras zobārsts veiks vispārēju mutes veselības pārbaudi. Jebkurš zobu kariess vai infekcijas ir jāārstē pirms tam. Ja venīrii tiks uzlikti virs zobiem, kas ir inficēti vai bojāti, problēma tikai pasliktināsies.

 

2. Venīra materiāls

Runājot par materiālu, ir trīs galvenie veidi – porcelāns, keramika un kompozīts. Lai gan kompozītmateriāla un keramikas ir lētāki nekā porcelāna venīri, tiem ir arī savi trūkumi.

Kompozīta venīri nekalpo tik ilgi kā porcelāna, un tie nav tik izturīgi. Keramika ir poraina, tāpēc ir daudz lielāka iespēja, ka uz tās veidosies traipi. Visbiežāk tiek izmantoti porcelāna zobu venīri, jo tie imitē zobu emalju un ir izturīgi pret krāsošanos.

 

3. Apsveriet ieguldījumu zobu venīros laikus

Lai gan porcelāna venīri nav lēti, tie ir izturīgi, un, nodrošinot pienācīgu kopšanu, tie var kalpot līdz pat 20 gadiem. Turklāt liela daļa zobārstniecību var sadarboties ar Jums attiecībā uz finansēšanas iespējām, piedāvājot ikmēneša maksājumu veikšanu, un dažas apdrošināšanas aģentūras tagad pat sedz visu vai daļu no ārstēšanas izmaksām.

Saprotiet, ka venīri ir paliekošs lēmums. Procedūra ir neatgriezeniska, un tos ir ļoti grūti noņemt, ja vēlāk mainīsiet savas domas.

 

4. Zobu venīrus nav obligāti jāliek uz visiem zobiem

Daži cilvēki domā, ka ievietot venīrus nozīmē visas mutes izskata izmaiņas. Tas tā nav. Daži cilvēki var gūt labumu no venīriem tikai uz viena vai diviem problemātiskiem zobiem. Jūsu zobārsts konsultēs Jūs, lai noteiktu zobu skaitu, kuriem procedūra varētu būt lietderīga.

 

5. Ar venīriem var atrisināt vairākas citas zobu problēmas

  • Ja vēlaties atrisināt kādu no turpmāk minētajām problēmām, Jūsu risinājums varētu būt zobu venīri:
  • Zobu plaisas;
  • Zobu krāsas izmaiņas;
  • Izkropļoti zobi;
  • Zobu izmēru problēmas;
  • Slīpi zobi;
  • Traipi.

 

6. Jūs varat saglabāt savus zobus ar zobu venīriem

Kāpēc zaudēt zobus, ja varat saglabāt esošos un tos pilnveidot? Piemēram, protēžu izgatavošanai ir nepieciešams izņemt zobus, lai uz tiem varētu uzlikt protēzi, venīri tādi nav. Tie darbojas kā apvalks Jūsu esošajiem zobiem. Protams, vienmēr dodieties pie zobārsta, kas ieteiks vislabāko risinājumu Jūsu individuālajai situācijai.

 

7. Porcelāna zobu venīri ir ļoti plāni

Porcelāna venīri ir ļoti plāni, gandrīz līdz tādai pakāpei, ka tiem var redzēt cauri, pirms tie tiek uzlikti uz Jūsu zobiem. Šī plānuma dēļ lielākā daļa cilvēku nespēj atšķirt venīrus no saviem dabiskajiem zobiem.

 

8. Venīrus var pielāgot pēc individuāla pasūtījuma

Zobi ir pieejami visos iespējamajos baltajos toņos, tāpēc pacienti priecājas, ka tas pats attiecas arī uz venīriem. Viss venīru izgatavošanas process ir pielāgojams, sākot ar krāsu un beidzot ar formu, un zobārsts kopā ar Jums izstrādās piemērotāko kombināciju, lai Jūsu smaids izskatītos pēc iespējas dabiskāk.

 

9. Venīru uzklāšanas process

Pēc konsultācijas ar zobārstu un zobu, un smaganu vispārējā veselības stāvokļa novērtēšanas, kā arī pēc tam, kad ir noteikts vai esat piemērots kandidāts zobu venīriem, sekos divas vizītes.

Pirmās vizītes laikā zobārstam būs jānoņem plāns emaljas slānis, kas ļaus zobiem saglabāt sākotnējo biezumu pēc venīru ievietošanas. Tādējādi tiek izveidota arī raupja virsma, pie kuras venīri var labāk piestiprināties. Šajā vizītē tiks noņemti arī Jūsu zobu nospiedumi, lai iegūtu veidni venīru izgatavošanai. Šajā laikā zobārsts Jums uzliks pagaidu venīrus.

Otrā apmeklējuma laikā zobārsts noņems visus pagaidu venīrus un sagatavos zobus procedūrai. Jūsu zobu virsmai tiks uzklāta līme, un pēc tam uz tās tiks uzklāti pastāvīgie venīri. Bieži tiek izmantoti anestēzijas līdzekļi, lai procedūras laikā Jūs justos pēc iespējas ērtāk.

 

10. Atveseļošanās un aprūpe pēc venīru procedūras

Pēc procedūras Jūs varat izjust zināmu sāpīgumu un jutīgumu ap zobiem un smaganām, taču tas nedrīkst ilgt ilgāk par dažām dienām. Venīru kopšana ir tikpat vienkārša kā Jūsu dabīgo zobu kopšana. Ja regulāri tīriet zobus, izmantojat zobu diegu un apmeklējat zobārstu, venīri kalpos gadiem ilgi.

 

Smaidiet ar pārliecību!

Ja jums trūkst pārliecības par savu zobu izskatu, apsveriet iespēju un izvēlieties zobu venīrus, lai justos laimīgs. Sazinieties ar mums šodien, lai saņemtu konsultāciju! Mēs ar prieku palīdzēsim īstenot Jūsu sapni par pērļbaltu smaidu.

Piesakieties vizītei online šeit – https://www.sirowaclinic.com/registracija/. Vai zvaniet katru darba dienu no 8:00 – 18:00 pa telefona numuru: +371 670 982 60, vai sūtiet E-mail: klinika@sirowa.com.

× Spied šeit, lai uzsāktu saraksti Available from 08:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday