sirowa

Mutes dobuma veselība ir būtisks aspekts ikviena cilvēka dzīvē, un par to ir jārūpējas katrā gadalaikā, ieskaitot ziemu. SIROWA Rīga zobārstniecības klīnika piedāvā plašu mutes, sejas un žokļu ķirurģijas pakalpojumu klāstu, lai nodrošinātu un rūpētos par Jūsu mutes dobuma veselību, higiēnu un skaistumu visaugstākajā līmenī.

Klīnikas mutes, sejas un žokļu ķirurģijas speciālisti ir gatavi sniegt profesionālu palīdzību, veikt operatīvas konsultācijas un apskates, pēc tam nozīmējot, un veicot nepieciešamās operācijas visa gada garumā. Lai nodrošinātu labu Jūsu mutes dobuma veselību, rezultātā sniedzot žilbinoši baltu smaidu un pārliecību.

 

Ziema nav šķērslis atlikt vai neņemt vērā visa veida mutes dobuma problēmas

Ziema var būt izaicinājums mūsu veselībai, taču tā nedrīkst kļūt par attaisnojumu, lai atliktu vai neņemtu vērā savas mutes dobuma problēmas, ieskaitot smaganu iekaisumus un sāpošus zobus. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc tā notiek, ir pareizas mutes higiēnas neievērošana.

Nepareizas higiēnas rezultātā novērojami bieži iekaisumi smaganās, kas veicina zobu kariesa ātrāku attīstību, tādējādi palielinot zobu bojājumu risku. Liela daļa pacientu tieši saskarās ar problēmām, kas ir saistītas ar gudrības zobiem.

Biežākās mutes veselības problēmas:

 

1. Sāpošs gudrības zobs

Gudrības zobi var radīt daudz komplikāciju un sāpju, it īpaši ja tie ir daļēji šķīlušies vai nešķīlušies. Šādā stāvoklī tie var radīt infekcijas, iekaisumu un pat kaulu bojājumus. Tāpēc ir ļoti svarīgi regulāri veikt pārbaudes un, ja nepieciešams, veikt gudrības zobu ekstrakciju.

SIROWA Klīnika piedāvā ekstrakciju veikt ar lokālo vai kombinēto anestēziju, nodrošinot komfortu operācijas laikā, un pacients izjutīs tikai minimālas sāpes vai nejutīs neko. Nekavējieties ar šīs problēmas risināšanu, ja Jums sāp, vērsties pēc palīdzības nekavējoties.

 

2. Zobu kanālu ārstēšana

Saknes gala rezekcija ir procedūra, kas var būt nepieciešama, ja rodas problēmas ar zoba saknes kanālu. Šī ķirurģiskā zoba kanālu ārstēšanas procedūra, ietver zoba saknes gala izņemšanu, kad zoba kanāla tīrīšana nav nostrādājusi, novēršot iekaisumu, kas radies skartajā zobā. Laikus neapstādinot iekaisumu, tas var izplatīties līdz pat žokļa kaulam un veicināt zoba zaudēšanu. Tātad šī procedūra ir pēdējā iespēja, lai saglabātu zobu.

 

3. Zaudēta zoba aizstāšana ar zobu implantu

Mūsdienās zobu veselība ir kļuvusi par prioritāti daudziem cilvēkiem un modernā zobu protezēšana ir spērusi milzīgu soli uz priekšu ar zobu implantu izmantošanu. Ja esi situācijā, kad zobs ir zaudēts vai to nav iespējams glābt ar ārstēšanu, tad neļauj ziemas miegam tevi kavēt un strauji rīkojies!

Nedaudz par zobu implantiem, kas tas īsti ir ?

Zobu implanti ir zoba saknes aizstājēji, kas vizuāli un funkcionāli neatšķiras no paša zoba. Ar tiem var atjaunot ne tikai zoba izskatu, bet arī tā funkcionalitāti, nodrošinot stiprumu un izturību, kas ir ļoti līdzīga dabiskajam zobam. Lai varētu pārliecināti smaidīt ir vajadzīgi veseli, kopti zobi un SIROWA parūpēsimies par to, ka Jums vairs nevajadzēs smaidīt tikai ar lūpām!

 

Ziema nav laiks, lai paņemtu pauzi zobu higiēnā

Ziemas periodā, kad aukstums un drūmais laiks neapšaubāmi ietekmē mūsu kopējo labsajūtu, ir īpaši svarīgi neaizmirst par mūsu galveno vizītkarti, veselīgu smaidu. Ir saprotams, ka dažreiz cilvēki var nevēlēties tērēt naudu ārstēšanai, taču ir būtiski atcerēties, ka veselība ir ieguldījums sevī. SIROWA Rīga klīnika piedāvā elastīgus maksājumu plānus un konsultācijas, lai palīdzētu Jums rast vispiemērotāko un izdevīgāko laiku, un ārstēšanās veidu.

Aicinām laikus rūpēties par savu veselību, it īpaši ziemā, kad mūsu organisms ir pakļauts papildus stresam. SIROWA Rīgas klīnika ir šeit, lai Jums palīdzētu un sniegtu atbalstu šajā nomācošajā ziemas periodā. Piedāvājot profesionālas konsultācijas un visaugstākās kvalitātes zobārstniecības, mutes dobuma ķirurģijas pakalpojumus.

× Spied šeit, lai uzsāktu saraksti Available from 08:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday